Schanskorven

Decoratief (podium)

Bekijk

Schanskorven

Geluidsscherm

Bekijk

Schanskorven

Geweven

Bekijk

Bruggen

Bekijk

TOP's

Toeristische Overstap Punten

Bekijk

Schanskorven & Steenkorven

Schanskorven en steenkorven zijn flexibele metaalgazen korven gevuld met steen. Deze korven kunt u zien als boxen welke aan elkaar vast zitten en elk gevuld zijn met het soort steen naar uw keuze. Bavro is gespecialiseerd in de aanleg van schanskorven en steenkorven en heeft hier veel ervaring in.

We leveren schanskorven in alle soorten en afmetingen en zijn zeer flexibel in maatvoering. Dit kan omdat we het metalen gaas op maat kunnen bestellen en vastringen zodat uw schanskorf/steenkorf of maat is gemaakt. Op deze manier kunnen we de korven in elke gewenste afmeting maken. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren in het ontwerp. De schanskorfpanelen kunnen worden uitgevoerd in:
  • Galvan (95% zink- 5% aluminiumlegering)
  • RVS (Roestvrij Staal)
  • Geplastificeerd draad
schanskorven en steenkorven plaatsen

Toepassingen schanskorven en steenkorven

De schanskorf en steenkorf vormen een uitstekend en veelzijdig product in de Weg- en Waterbouw en tegenwoordig ook in de Bouw en U-Bouw. Afhankelijk van de toepassing worden de afmetingen en de specificaties van de schanskorven bepaald. Daarnaast zijn schanskorven door de combinatie van de strakke vormen en het natuursteen ook nog eens erg esthetisch. Sinds enige tijd worden ze daarom gebruikt in tuinen.
In een tuin is het is perfect als grondkering, u kunt dus hoogteverschillen in uw tuin aanbrengen. Ook als erfafscheiding in plaats van hagen zijn schanskorven prima geschikt. Afhankelijk van de toepassingen worden de types en specificaties van de schanskorven bepaald. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden of zie de belangrijkste toepassingen en mogelijkheden voor schanskorven. Voor een aangepaste toepassingen van korven kunt u altijd contact opnemen.

Steenvulling 

De steenkorven kunnen gevuld worden met diverse soorten breuksteen, afhankelijk van de gradering, kleur van de steen en de maaswijdte van de schanskorven. Gezien de grote mogelijkheden hierin, kunnen wij u adviseren en welk soort breuksteen geschikt is voor uw gewenste schanskorf.

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.
 
Steenkorven        schanskorven        geluidsscherm te Cuijk