Schanskorven

Decoratief (podium)

Bekijk

Schanskorven

Geluidsscherm

Bekijk

Schanskorven

Geweven

Bekijk

Bruggen

Bekijk

TOP's

Toeristische Overstap Punten

Bekijk

Vlonders & Steigers

Vlonders

Een vlonder (ook: vondel of vonder) is een kleine aanlegsteiger of een smalle brug. De materialen, gereedschappen en kennis die nodig zijn om een vlonder te maken hebben wij in huis.

Het maken van een vlonder komt namelijk sterk overeen met het maken van een steiger. Een vlonder kan ruimte opleveren bij de overgang van land naar water. Dat is precies waar Bavro sterk in is. Combinaties van vlonder met schanskorven leveren zowel een praktische als mooie oplossingen.
Het aanleggen van een vlonder is een discpline waar Bavro veel ervaring in heeft en voor u kan realiseren. Gezien het groot aantal mogelijkheden voor de vormgeving en de aanleg van een vlonder, kunnen wij u hierin adviseren en dit voor u realiseren.

Steiger aanleggen    

Steigers en aanlegsteigers

Door de jaren heen hebben we een expertise opgebouwd met het ontwikkelen en aanleggen van steigers. Steigers zijn er in verschillende soorten. Van een vervaardigen van een aanlegsteiger voor boten tot aan vissteigers in een rivier op plas. Wij kunnen de aanleg van een steiger  realiseren en hierin ook adviseren. We hebben de materialen, gereedschappen en de kennis in huis om stevige nette steigers te bouwen.Interesse, vragen of opmerkingen over de aanleg van een vlonder en/of steiger? Informeer voor een vrijblijvende offerte. Stuur een email met daarin uw wensen aan: info@bavro.nl.
Of neem contact met ons op via het antwoordformulier van de website.