Schanskorven

Decoratief (podium)

Bekijk

Schanskorven

Geluidsscherm

Bekijk

Schanskorven

Geweven

Bekijk

Bruggen

Bekijk

TOP's

Toeristische Overstap Punten

Bekijk

Steenkorf & Schanskorven Schutting | Tuinafscheiding

Schanskorven en steenkorven zijn flexibele metaalgazen korven gevuld met steen. Deze korven kunt u zien alsSchanskorf en steenkorf schutting boxen welke aan elkaar vast zitten en elk gevuld zijn met het soort steen naar uw keuze. Bavro is gespecialiseerd in en heeft veel ervaring met de aanleg van schanskorven en steenkorven voor verschillende doeleinden.

We leveren schanskorven in alle soorten en afmetingen en zijn zeer flexibel in maatvoering. Dit kan omdat we het metalen gaas op maat kunnen bestellen en vastringen zodat uw schanskorf/steenkorf of maat is gemaakt. Op deze manier kunnen we de korven in elke gewenste afmeting maken. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren in het ontwerp. De schanskorfpanelen kunnen worden uitgevoerd in:
 
  • Galvan (95% zink- 5% aluminiumlegering)
  • RVS (Roestvrij Staal)
  • Geplastificeerd draad
     

Toepassingen schanskorven en steenkorven als schutting of tuinafscheiding

Schanskorven en steenkorven kunnen ook worden schanskorf en steenkorf tuinafscheiding toegepast in een tuin als tuinafscheiding, erfafscheiding, landschapselement of als tuinmuur. Schanskorven en steenkorven zijn op een harmonieuze manier in de natuurlijke omgeving in te passen. De aanwezige flora kan zich goed door de schanskorven heen ontwikkelen. Ook de fauna doet haar voordeel met deze landschapselementen als leefomgeving.

Schanskorven en steenkorven in de vorm van schuttingen komen steeds vaker voor als alternatief voor een gemetselde muur. Men hoeft geen zware funderingen meer aan te leggen.

Heeft u interesse in een schans of steenkorf voor in uw tuin? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.