Schanskorven

Decoratief (podium)

Bekijk

Schanskorven

Geluidsscherm

Bekijk

Schanskorven

Geweven

Bekijk

Bruggen

Bekijk

TOP's

Toeristische Overstap Punten

Bekijk

Schanskorven & Steenkorven Noord-Brabant

Op zoek naar een bedrijf voor de aanleg van schanskorven & steenkorven in Noord-Brabant? Bavro B.V. is de partner waar u naar op zoek bent. Bavro gespecialiseerd in grond-, weg- en waterbouw met een specialisme op het gebied van schanskorven en steenkorven. Daarnaast beheerst Bavro ook vele andere disciplines binnen het vakgebied.
 
Onze disciplines en wat wij voor u kunnen realiseren:

Schanskorven & steenkorven:  

Schanskorven en steenkorven zijn flexibele metaalgazen korven gevuld met steen. Deze korven kunt u zien als boxen welke aan elkaar vast zitten en elk gevuld zijn met het soort steen naar uw keuze. Bavro is gespecialiseerd in de aanleg van schanskorven en steenkorven en heeft hier veel ervaring in. Voorbeelden van toepassingen zijn: grondkering, tuinafscheidingen of schutting, gevelbekleding, decoratief, geluidsscherm en andere toepassingen.

Vlonders & Steigers

Het maken van een vlonder komt namelijk sterk overeen met het maken van een steiger. Een vlonder kan ruimte opleveren bij de overgang van land naar water. Dat is precies waar Bavro sterk in is. Combinaties van vlonder met schanskorven leveren zowel een praktische als mooie oplossingen. Van een vervaardigen van een aanlegsteiger voor boten tot aan vissteigers in een rivier op plas. Wij kunnen de aanleg van een steiger realiseren en hierin ook adviseren.

Bruggen & Stuwen

Bavro kan voor u de aanleg van een brug realiseren. De bruggen die we maken zijn vaak uit houtwerk gemaakt. Een stuw is een waterbouwkundig werk wat wordt aangebracht om het peil in een waterdoorgang te regelen. Dit voorkomt dat bepaalde gebieden verdrogen of onder water lopen.

Beschoeiing & Damwand

Het leveren en aanbrengen van beschoeiingen is een van de werkzaamheden van Bavro BV. Bij hogere te keren grondhoogten (> 1.00 m) wordt damwand geadviseerd.

Toeristische Overstap Punten (TOP's)

TOP's zijn schanskorven met een recreatieve functie. Ze fungeren als wegwijzer voor de recreant
om vanaf een parkeerplaats een wandel-, fiets-, ruiter-, mountainbike-, kano- of skeelerroute te kiezen.

Particuliere oplossing

Als aannemersbedrijf nemen wij ook graag een adviserende rol in bij het ontwerpen van constructies voor particulieren zoals schuttingen/tuinafscheidingen, steigers/vlonders en beschoeiing/damwand.

Interesse?

Heeft u interesse in één van onze diensten in de provincie Noord-Brabant? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.